Choose your language

Magyar

Karácsony a Gundelben

A Gundel a minőség, az elegancia és az egyedülálló konyhaművészet szinonimájává vált történetének közel 120 éve során. A klasszikus értékek, a megújulás és a tradíciók harmóniája, valamint az egyedülálló szakmai tapasztalat segít abban, hogy a XXI. században is kiemelkedő színvonalon láthassuk vendégül a hozzánk betérőket.

Meghitt családi eseményeken, vagy a több száz-, akár ezerfős gála rendezvényeinken gyors és lendületes kiszolgálás ötvöződik a hagyományosan figyelmes vendéglátással. Az állandó magas színvonal hátterében modern technikai eszközök és jól képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek – séfek, felszolgálók, sommelier-k állnak – , hogy Ön valóban vendég lehessen saját rendezvényén.

A Gundel bálterme és privát termei a diszkrét megbeszélésektől a grandiózus eseményekig rendezvény-lehetőségek számtalan variációját nyújtják – az épületben ma az éttermen és az elegáns Erzsébet Királyné Báltermen kívül hét kisebb különterem is található.

Természetesen házon kívüli, több száz fős esemény kapcsán is számíthat ránk, és az Ön által megálmodott helyszínre is odavarázsoljuk a karácsony hangulatát – a kitűnő ünnepi ételeket, italokat, figyelmes szervizt, hogy vendégei örök élményekkel távozzanak év végi rendezvényéről.

Az Ön karácsonyi rendezvényének térítésmentesen biztosítjuk a Gundel Palota létszámnak megfelelő különtermét – ez a mi karácsonyi ajándékunk.

Kérésére készséggel állítjuk össze egyedi, személyre szabott ajánlatunkat az Ön rendezvényére – kérje részletes ajánlatunkat alábbi elérhetőségeinken.

gundel_catering_karacsonyi_welcome gundel_catering_karacsonyi_menugundel_catering_karacsonyi_bufe gundel_catering_karacsonyi_ital gundel_catering_karacsonyi_unnepi_ajanlat