Choose your language

Magyar

Esküvő a Gundelben

Klasszikus értékek

A megújulás és a tradíciók harmóniája, valamint az egyedülálló szakmai tapasztalat segít abban, hogy a XXI. században is kiemelkedő színvonalon láthassuk vendégül a hozzánk betérőket, s vendégeink örök élményekkel távozzanak a Gundelből. Az elmúlt több mint 100 év alatt több száz fiatal pár esküvőjét tettük felejthetetlenné színvonalas szolgáltatásainkkal.

erzsebet-001Egy csodálatos helyszín

A Gundel meghitt, kis létszámú esküvői összejövetelektől a több száz fős eseményekig rendezvények sokszínű világát kínálja egyedülálló minőségben gyönyörű termeinek egyikében, vagy az Ön által választott helyszínen.
A Gundel különtermeiben ebéd vagy vacsora fogyasztása esetén terembérleti díjat nem számítunk fel.

Fenséges ételeketel-001

A különleges alkalomhoz a páratlan Gundel konyha társul. Válasszon Séfünk által megálmodott esküvői menüsorokból, vagy alakítsuk ki együtt az Ön esküvőjének egyedi ételsorát, amelyhez a megfelelő borválaszték összeállításában sommelierünk örömmel áll rendelkezésére.

 

torta-001A tökéletes torta

A Gundel cukrászata minden alkalommal egyedi, kézműves tortát készít, amely fénypontja lehet a vacsorának.

 

 

Adja át magát az ünnep örömének

Profi csapatunk igény esetén gondoskodik a helyszín ünnepi öltözetéről, zenekarról, műsorról, a menükártyák elkészítéséről, vőfélyről, lovaskocsi-, limuzin- vagy buszbérlésről is. Személyre szabott és teljes körű ajánlatunkkal kapcsolatban bankett részlegünk örömmel áll rendelkezésére.

Referenciáink:

Mariann és Leoni esküvője

Ágnes és Gábor esküvője

Anne és Reza esküvője

Kata és Max esküvője

Ági és Cornelis esküvője

 

További képek, információk: www.gundeleskuvo.hu